Hårtabsbehandling

Hvad er hårtabsbehandling?

Hårtab kan ramme os alle. Hårtabet kan ses hos både mænd og kvinder i alle aldre, men hvad, der forårsager tab af håret, kan være individuelt og omfanget af hårtabet kan ligeledes variere. Nogle oplever tidligt begyndende høje tindinger og måne og andre rammes af pletskaldethed også kaldet alopecia. Hårtab kan også forekomme i bryn og skæg.

Mange forbinder nok hårtab med mænd, hvilket også er her vi ser de fleste tilfælde, men tab af hår på hovedet kan ramme alle. Hårtab hos kvinder er ikke ualmindeligt, men dog mindre udbredt end tab af hår hos mænd. Det kan være vanskeligt at stoppe hårtabet, da vi mennesker alle er forskellige og årsagerne til tabet dermed meget individuelt. Det er i mange år studeret i hvorfor vi oplever dette hårtab, og der findes mange bud på det så som, genetik, hudsygdomme, stress, medicin, hormonelle faktorer, diæter, chok, kraftigt vægttab osv.

Hvordan kan vi hjælpe dig

Uanset hvordan dit hårtab viser sig om det er i form af høje tindinger, måne eller tyndt hår kan stamcellebehandling af håret være en effektiv måde at genvinde dit hår på. Almindeligt hårtabs behandling giver dig ofte ikke de store resultater, hvilket gør stamcellebehandlingen helt fantastisk. Vi har muligheden for at præcisere vores behandling af både høje tindinger, måne, bryn og skæg.

Hvad er stamcelle behandling

Stamcelle aktiverende behandling er en specielt og meget målrettet teknik, der stimulerer dine egne hår til at vokse igen. I dine egne hårsække findes der stamceller. De findes også, hvor der ikke er noget hår, eller hvor der ikke engang er en hårsæk. Under selve behandlingen, arbejdes en speciel udviklet mixtur af peptider ned i selve hårsækken. Vi anvender en microneedling maskine, hvor vi med en special udviklet nål på kun 0,3 mm. kun lige trænger igennem hudens overflade, og derved ikke forbindes med væsentlig smerte.

Dette er en yderst effektiv hårtabsbehandling, der aktiverer dine egne stamceller som er den hårvækst skabende faktor. Vi har alle disse naturlige peptider i vores hud. De peptider, som vi bruger, kommer dog ikke fra mennesker. De er sikre og milde ingredienser, der ikke på nogen måde er skadelige hverken for din hud eller dit helbred.

Hvad sker der efter en stamcelle behandling

Efter stamcelle aktiverende behandling vil helt nye hår vokse frem på dit hoved. Disse hår er meget fine og skrøbelige og derfor er din efterbehandling en vigtig faktor i forsøget på, at få disse hår til at vinde styrke, kraft og vitalitet. Her er det vigtigt at du følger op med den tilhørende hjemmepleje imellem behandlingerne.

Konsultation

Vi anbefaler altid konsultation forud behandling. Konsultationen er GRATIS og uforpligtende. Under konsultation vil vi analysere området, og tale omkring muligheder og resultater med et forløb hos os. Her vil vi også snakke om forventningerne og hvad vi reelt kan tilbyde dig og hvad vi kan opnå sammen. Det er vigtigt for os at du føler dig velinformeret og tryg. Vi vil også vise dig billeder fra tidligere resultater, samt gå i dybden med selve behandlingen og hele forløbet.

Selve Behandlingen

Stamcellebehandlingen gør ikke ondt men der kan forventes en let kradsende fornemmelse i hovedbund, bryn eller skæg. Der vil kunne opleves en smule rødme på det behandlede område, det er aftagende efter et par timer. Man kan naturligvis optage dagens gøremål efter behandling, dog bør man ikke foretage hård fysisk træning samme dag. Du må selvfølgelig gerne tage et bad, men undgå at få vand og sæbe direkte på det behandlede område de første 48 timer.

Hvor lang tid tager behandlingen

Behandlingen afhænger af hvilket område og hvor stort området er, men max 60 min.

Efter behandling

vil man opleve let rødme, som aftager i løbet af et par timer. Nogle oplever også en smule ”skæl” dagene efter behandling, dette er helt normalt.

Hvad er holdbarheden

Det er svært at give en nøjagtig holdbarhed, dette er meget individuelt og der spiller flere faktorer ind. Vi anbefaler opfølgende vedligeholdelses behandling 1-2 gange årlig for at stimulere området og forlænge effekten af behandlingen.

Vi kan dog ikke lave om på kroppens naturlige genetik og udvikling.

Hjemmepleje

For at opnå de bedste resultater, vil vi opfordre til at man bruger de tilhørende produkter til hjemme brug.

Fordelen ved at bruge ”DHT” og ”Scalp Hair Loss Solution” er at disse produkter er med til at sikre de nye hår de optimale betingelser for at vokse efter endt behandling.

Hvad er ”DHT”?

Vores krop kan danne stoffet “DHT” som er årsagen til 90% af uønsket hårtab. ”DHT” skabes ved reaktion mellem enzymet alfa-5 og det mandlige kønshormon, som vi alle har i kroppen, dog er mænd markant mere eksponeret for dette. Dannelsen af ”DHT” sætter sig i hårsækkene og får dem til langsomt at svinde ind. Nogle oplever det allerede i starten af 20-årsalderen.

Vi anbefaler produktet ”DHT-Blocker” som en del af behandlingen og som er et tilskud i pille form, der ved hjælp af savpalme, hæmmer omdannelsen af det mandlige kønshormon til ”DHT”, men også produktionen af Alfa-5 enzymet. ”DHT-BLOCKER” er et økologisk plantebaseret præparat.
Det er ikke hormoner men urter der regulerer din hormonbalance.

For at opnå resultat med din behandling indtages 2 piller dagligt ifm. et måltid.

Hvad er ”Scalp Hair Loss Solution”?

”Scalp Hair Loss Solution” er en spray der anvendes én gang dagligt, og vi anbefaler man anvender produktet inden sengetid.

”Scalp Hair Loss Solution” giver håret mere vitalitet, men gør også hver enkelt hårstrå stærkere, tættere og giver håret mere kontrast samt fylde. Det første resultat er allerede synligt efter 6 uger. ”Scalp Hair Loss Solution” er et 100% planteekstrakt.

Det er dog vigtigt, at serummet anvendes kontinuerligt efter hårtabsbehandlingen. Ellers kan du risikere at komme tilbage til udgangspunktet.

Produkt & Kvalitet

Vi anvender kun produkter af højeste kvalitet. Der findes efterhånden en del produkter på markedet, det er forfor vigtigt for os, at vi udelukkende samarbejder med de dygtigste leverandører, som sikrer vores produkter, er gennemtestet og godkendt.

Din garanti & sikkerhed

For at vi kan levere det bedste resultat, og forstå hvordan vores produkter og dets egenskaber, er vores behandlere altid på uddannelse, kurser mv. hvor de træner med produkterne og de forskellige teknikker, inden det anvendes i klinikken.

Dine varer er tilføjet i kurven

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted