2 universer - samme atmosfære og service

Velkommen til Frisør By Kreiler

Hos By Kreiler ønsker vi at give vores kunder den absolutte bedste behandling og ikke mindst tid til netop dig og dine ønsker. Du er vores centrum i den tid du er her, og du vil blive mødt af faglig dygtighed. vi yder nærværende råd og vejledning, så du er sikret en god og tryg oplevelse i et uformelt univers, hvor kvalitet og forkælelse er nøgleordene.

Vi er ambitiøse og sætter en ære i vore arbejde. vi bestrider høj faglig dygtighed og erfaring, og tilstræber os på udvikling. vi er veluddannede frisører med den anerkendte 4-årige uddannelse. Hos By Kreiler er de helt små også velkommen. vi bestræber os på at give dem en sjov, tryg og hyggelig oplevelse. Salonen er derudover også handicap og kørestolsvenlig.

BOOK TID

 

 

OM OS

Siden 2016 har Jeanette drevet BY KREILER med et ønske om, at kunden altid får en personlig, målrettet og ikke mindst en professionel behandling. Jeanette er tidligere censor, underviser samt konkurrence frisør på højt niveau og har i den forbindelse deltaget i både DM, NM og VM.

BOOK TID

Rikke er uddannet frisør i 2016, og startede hos BY KREILER i efteråret 2022. Med Rikke's erfaring og teoretiske viden, imødekommer hun altid kunden med den bedste intention om, at hendes faglige ekspertise afspejler sig i hendes kunders tilfredshed.

BOOK TID

Dine varer er tilføjet i kurven

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted