BROW LIFT

Et brow lift, som også går under navnet “Brow lamination”, giver dine bryn et fyldigere look og tilføjer både længde og volume. Med et brow lift vågner du op hver dag med smukke bryn, hvor du ikke behøver at gøre andet end hurtigt at redde dem igennem med en brynbørste. Brow lamination er et fænomen som er blevet særligt populær de sidste 2 år. Moden med de perfekte “Brushed up brows” er helt sikkert kommet for at blive. Et brow lift er ideelt til dig, der elsker et stylet bryn med fylde og symmetri.

HVAD ER EN BROW LIFT BEHANDLING?

En brow lift behandling tæmmer dine ustyrlige bryn samtidig med at give et smukt look. Under behandlingen påføres først en “lifting- og fixing lotion” som sørger for, at dine brynhår sidder på plads. Efterfølgende bliver dine bryn plukket og formet efter dit ønske.

HVEM KAN FÅ ET BROW LIFT?

Generelt kan alle få et brow lift; både hvis du ønsker at tæmme dine ustyrlige bryn eller hvis du ønsker mere volume og perfekte bryn. Man skal huske, at et brow lift kræver en vis mængde brynhår for, at man kan opnå et pænt resultat. Hvis du har tynde bryn, er det en god ide at bruge et bryn serum ugerne op til dit brow lift, så hårene kan nå at vokse lidt ud.

Har du sår, forbrændinger eller kontaktallergier i brynområdet, er denne behandling ikke for dig, da der anvendes nogle kemikalier under behandlingen som kan forværre dette.

EFTERBEHANDLING AF BROW LIFT

Efter dit brow lift er det vigtigt, at du ikke anvender olieholdige produkter på brynene, da det vil forkorte effekten af behandlingen. Vi anbefaler at vedligeholde med brynserum eller bryn conditioner fra APOTCARE. Start dog først 24 timer efter behandling. De første 24 timer skal du prøve at undgå:

  • At få vand på brynene.
  • Damp, sauna og træning.
  • Makeup på brynene.
  • At gnide i brynene.
  • Olieholdige produkter på brynene

HVOR LÆNGE HOLDER ET BROW LIFT?

Med den rette efterbehandling kan dit brow lift holde i ca. 6-8 uger. Det er en god ide at anvende en form for conditioner eller serum - evt. APOTCARE - på dine bryn for at holde dem fugtige og pæne. Det forlænger deres levetid

Dine varer er tilføjet i kurven

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted