EYELASH EXTENSIONS

Vil du have flotte, fyldige og lange vipper uden at skulle gøre noget? Eyelash extensions gør dette muligt!

Inden behandlingens start finder vi sammen ud af, hvilken type lash extensions, der passer til dig. Hos By Kreiler har vi tre forskellige typer lash extensions: Single, hybrid og volume .

Læs mere om dem længere nede.

SÅDAN FOREGÅR DET

Én efter én sættes forsigtigt en lash extension på hver af dine egne vipper. Selve behandlingen varer omkring 1,5 time – og det er helt okay at snuppe en lur imens.

Holdbarheden er cirka tre-fire uger. Vi anbefaler, at du får en stor opfølgning efter tre uger for at fastholde det smukke look.

Vær opmærksom på, at dine vipper skal være rene, når du kommer. Det betyder, at du skal have fjernet din makeup omkring øjnene, så dine vipper er klar til påsætning. Makeup-rester på vipperne nedsætter holdbarheden markant.

Sarte øjne? Har du tendens til røde øjne, eller løber dine øjne meget i vand? Så er det vigtigt, at du fortæller os om det, da det kan have indflydelse på behandlingen.

PLEJE AF LASH EXTENSIONS

Efter du har fået sat dine eyelash extensions på, skal du undgå vand, damp og sauna de første 24 timer, så limen kan få lov at hærde.

Det er vigtigt, at du ikke bruger make-up fjerner med olie omkring øjnene, da dette kan opløse limen.

Vi anbefaler, at du plejer dine vipper med APOTCARE OPTILASH som er en øjenvippe serum der forlænger og styrker dine egne vipper. Dette produkt anbefaler vi også til vipper uden eyelash extensions.

Forsøg ikke at fjerne eyelash extensions selv. Vi har en limopløsningsgel, der hurtigt og skånsomt fjerner dem.

 

 

Single Lash Extensions

Én efter én sættes forsigtigt én extention på hver af dine egne vipper.

 

 

Volume Lash Extensions

Der anvendes ekstra fine tykkelser, hvilket gør dem mere fleksible og fjerlette. Der kan derfor samles flere eyelash extensions og kreeres “vifter” til at skabe volumen og en større tæthed i looket. Vi tilbyder 2D og 3D volume.

 

 

Hybrid Lash Extensions

En kombination af Single og Volume Lash Extensions. Til dig der ønsker mere volumen og længde på en gang.

Dine varer er tilføjet i kurven

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted