GEL POLISH PÅ HÆNDER OG FØDDER

 

Gel polish er en populær og helt særlig form for lakbehandling. Lakken hærder i en UV/LED lampe, hvilket giver skinnende og holdbare negle helt uden mærker og ridser.

 

Hos By Kreiler bruger vi både Light Elegance, SEMILAC, Gel Bottle og andre mærker, som vi synes, giver det bedste og mest holdbare resultat. Med gel polish holder glansen og farven på neglene i op til 14+ dage på både hænder og fødder. Det kan aftages nemt og skånsomt uden at neglene efterlades tynde eller på anden måde beskadiget. Du kan vælge mellem et utal af farver samt dekorering. Eller du kan vælge en klassisk fransk manicure(hvid kant) Mulighederne er uendelige.

 

Vi tilbyder ikke gele-/akrylnegle og forlængelser, men du kan sagtens få lavet en mini eller let-forstærkning af dine egne negle, hvis de f.eks. er meget tynde og har brug for lidt ekstra styrke.

 

Husk at fjerne neglelak inden behandlingen. Ønsker du at få fjernet din gamle shellac, skal du huske at booke tid til det også.

 

OBS: Vi yder ikke garanti på Gel Polish, da holdbarheden er individuel, og afhænger blandt andet af dine egne naturnegles sundhed og styrke.

Alle gel polish behandlinger er inkl. mini manicure, hvor neglene files i form, og neglebåndene ordnes, inden lakken påføres. Vi afslutter med olie og en fugtgivende håndcreme.

Dine varer er tilføjet i kurven

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted