LASH LIFT

Ønsker du smukke naturlige vipper hver dag uden du behøver at udsætte vipperne for det daglige brug af vippebukker og mascara? Så er lash lift, også kaldet “semi-permanent vippebuk”, den rette behandling for dig. Du får et naturligt buk på dine vipper samtidig med, at de vil syne længere og få mere volumen.

HVOR LÆNGE HOLDER ET LASH LIFT?

Et lash lift hos By Kreiler holder 6-8 uger, men da der hele tiden vokser små nye vipper frem, som ikke har fået samme buk som de ‘ældre’ vipper, er det en god ide at få fornyet dit lash lift oftere for et optimalt og friskt look.

HVORDAN FOREGÅR EN LASH LIFT BEHANDLING HOS BY KREILER

Et lash lift er en kemisk behandling som foregår på lukkede øjne. Den varer alt i mellem 30-60 minutter. Vi renser let dine vipper og derefter finder vi den korrekte silicone-pad størrelse, som vipperne trækkes op på, hvorefter de påføres en “lifting- og fixing lotion” som sørger for at vipperne forbliver i et fint buk i ugerne efter behandlingen. Til slut farver vi altid vipperne for at opnå det bedste resultat. OBS: Du må ikke bukke dine vipper på dagen. Brug helst ikke mascara på dagen heller, men vigtigst af alt skal vipperne være afrenset for make-up, når du kommer.

HVEM KAN FÅ ET LASH LIFT?

Generelt kan alle få et lash lift. Man skal huske, at et lash lift kræver en vis mængde vippehår for, at man kan opnå et pænt resultat. Hvis du har korte eller få vippe hår, er det en god ide at bruge en vippe serum ugerne op til dit lash lift, så hårene kan nå at vokse lidt ud og blive tættere.

Har du sår, forbrændinger eller kontaktallergier i vippeområdet, er denne behandling ikke for dig, da der anvendes nogle kemikalier under behandlingen som kan forværre dette

EFTERBEHANDLING AF LASH LIFT

Vi anebfaler du plejer og fugter dine vipper med enten vippeserum eller vippe conditioner fra APOTCARE. Start dog først 24 timer efter behandling. De første 24 timer skal du prøve at undgå:

  • At få vand på vipperne.
  • Damp, sauna og træning.
  • Makeup på vipperne.
  • At gnide i vipperne.
  • Olieholdige produkter på vipperne.

Dine varer er tilføjet i kurven

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted