VIPPER OG BRYN

Føler du, at du har mistet noget karakter i dit ansigt? Kunne du tænke dig at se mere frisk ud og fremhæve dine ansigtsudtryk? En behandling af dine vipper og bryn kan netop gøre dette for dig. Dine øjenbryn danner rammen om dine øjne og har stor betydning for dit ansigt, mens dine vipper skaber harmoni i dit ansigt, samtidig med at de bidrager til din udstråling. Derfor fortjener du også at give dine vipper og bryn lidt ekstra opmærksomhed.

FARVNING AF VIPPER

Vi ligger farven så tæt på din øjenvippekant som muligt, så du kan få det mest naturlige resultat. Fordelene ved farvning af vipper er, at du altid ser frisk ud samtidig med, at du slipper for mascaraen som løber ned af kinderne i regnvejr, kulde eller hvis øjnene løber i vand.

 

Skal vipperne have et løft? Vi tilbyder både Lash Lift og Lash Extensions.

FARVNING AF BRYN - MED ELLER UDEN RETNING

Du kan både bestille tid til farve, retning eller én samlet behandling. Det er vigtigt, at dine bryn passer til dit ansigt. Derfor hjælper vores behandlere dig gerne med at træffe et tilfredsstillende valg om både form og farvning af dine bryn.

Om du vil følge moden med store mørke bryn eller måske er mere til det nedtonede, gør vi vores bedste for at give dig dine drømme bryn.

Dine varer er tilføjet i kurven

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted